Mijn naam is Bjorn en ik schrijf op mijn blog mijn ervaringen tijdens mijn reisjes. Naast mijn reisjes schrijf ik ook andere gerelateerde artikelen die met reizen te maken hebben. Mijn passie voor fotografie, video en reizen wil ik delen doormiddel van deze blog. Veel plezier!

Wie ben ik?

Zoals je aan de naam van mijn blog kunt lezen is mijn naam Bjorn. Ik ben 22 en afgestudeerd als Interactive Mediavormgever. In het dagelijks leven ontwerp en programmeer ik websites en apps. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat ik maak, dan raad ik je aan om mijn portfolio te bekijken.

In de loop der jaren is mijn passie voor reizen en meer van de wereld zien gegroeid. Helaas was het reizen in mijn studententijd vrijwel onmogelijk. Doordat ik nu afgestuurd ben, een eigen bedrijf heb én een flexible agenda heb, kan ik nu vaker reizen.

New York 2015 Mijn eerste reis naar New York in 2015

Waar het begon

Na mijn allereerste reis naar New York in 2015 is mijn passie voor reizen gegroeid. Het vliegen en het zien van een nieuwe stad geeft mij een enorme kick.  Ik vind het leuk om deze momenten vast te leggen doormiddel van fotografievideo en natuurlijk een blog.

Het is voor mij een “verslaving” geworden om goedkope en leuke vliegtickets te vinden. Soms ben ik een week op reis. maar soms ook een weekend of zelfs één dag. Om dit deels te financieren maak ik gebruik van een American Express Card. Een kaart waar je in het dagelijkse leven ‘Miles’ mee spaart die je kunt gebruiken voor vliegtickets. In één van mijn blogs schrijf ik hierover.

 

Fotografie en video

Alle foto’s en video’s die je ziet op deze website maak ik zelf. Ik krijg vaak de vraag welke camera’s en objectieven ik gebruik voor de foto’s en video’s die ik maak.

Op het moment van schrijven heb ik de volgende spullen:
Canon 70D Body
Canon EF-S 10-18MM f/4.5-5.6 IS STM
– Canon EF-S 55-250mm – f/4-5.6 IS STM

GoPro HERO4 Black
Gopro HERO 3 Black
Mijn foto’s en video’s bewerk ik op een Macbook Pro Retina 15″ met Adobe Photoshop, Lightroom, Premiere Pro en After Effects.
Alle foto’s die ik maak zet ik op Instagram en YouTube. Volg mij daar als je benieuwd bent naar het resultaat.

Mocht je vragen hebben over de spullen die ik heb dan kun je me altijd een bericht sturen via de contact pagina of via Twitter.